Over ons

Profiel

Van der Laan & Partners is een creatieve specialist op het gebied van incasso- en kredietbeheerdiensten. Samen met een breed netwerk van (internationale) relaties, bieden wij onze klanten in de Business-to-Business markt een compleet pakket aan incassodiensten, zowel gerechtelijk als buitengerechtelijk. Met ruim 30 jaar ervaring bent u verzekerd van een partner het 'klappen van de zweep' wel kent.

Incasso indienen

Wilt u direct een incasso indienen? Vul het formulier in.

Lees verder

Kosten

Wij zijn helder en duidelijk … zonder ‘kleine lettertjes’!

Lees verder

Werkwijze

Onze werkwijze wordt, waar mogelijk, afgestemd op de situatie - bv. de positie van de betreffende debiteur ten opzichte van uw commerciële belangen (we zijn tenslotte zelf ook ondernemer) - en uw persoonlijke wensen. Wij werken volgens vaste tarieven of met onderling gemaakte prijsafspraken. Omdat geen enkele onderneming, debiteur of situatie gelijk is, zal elk dossier met een passende aanpak worden behandeld.

Direct actie
Werken met Van der Laan & Partners heeft ook zijn praktische voordelen. In het geval van incasso bijvoorbeeld, hoeft u met ons geen contract aan te gaan, u hoeft geen eindeloze reeks formulieren in te vullen en uitbetalingen doen we tweemaal per week, ook deelbetalingen! Kortom; Helder en duidelijk, zonder 'kleine lettertjes'. En dat geldt ook voor onze prijslijst en onze incasso- en beheervoorwaarden.

Werkwijze

Elke situatie is anders en krijgt een persoonlijke benadering!

Lees verder

Referenties?

30 Jaar ervaring heeft al veel trouwe klanten opgeleverd!

Lees verder

Kosten

Onze werkwijze leidt bijna altijd tot betaling en is daarom veelal op basis van “No-cure-no-pay”. Dat betekent dat wij daar waar mogelijk, volgens de wettelijke norm, alle kosten verhalen op de debiteur. Mocht betaling ­ door bijvoorbeeld een faillissement ­ uiteindelijk toch uitblijven, berekenen wij slechts een minimaal bedrag voor dossierkosten, dat overigens in het geheel niet opweegt tegen uw streven naar gerechtigheid.

Een vraag of advies?

U twijfelt: direct actie of nog even wachten?

Lees verder

Direct contact

Bellen, mailen of teruggebeld worden?

Lees verder